suka biar kan anak ngepeng

tak pa ke klu biar kan baby ngepeng ? mom boley share kebaikan or keburukan or share apa apa pasal ni ?

2 Các câu trả lời

takpe bukan nya selama lama dia nak ngempeng manja macam tu kan, time dia baby je lah. pastu kalau org keliling kita kata letak lah baby jangan asek pegang je, buat pekak je lah tu anak kita, tangan kita yg pegang. anak saya masa baby macam tu jugak kuat ngempeng anak lelaki biasa lah letak je nangis.

2y trước

sebulan normal sis. I reply comment u ni after 1 month baby, for sure baby dah 2 or 2 months++ kan. normal je kalau dia still ngempeng skrg. and lagi satu baby yg 3 bulan dan kebawah dia suka tido kat dada.

bonding time je 🤗 anak mmg manja ngan ibu kalau mcm tu...