malasnya

Tak lama lagi.. Pejam celik.. Pejam celik.. Hmm...makin hari.. Mkin malas pulak nyawa nie.. Nak buat kerja.. Rasa Nak tdo.. TDo.. Dan kuyah2 maknn jerr. ??

6 Các câu trả lời

Saya pun mcm kmu juga 35 weeks..letih...lenguh semua ada...bjlai lgi lh payah

5y trước

Kan.. Tak jauh pun berjalan.. Trus Sakit bhgian rahim.. Awak org mana Sis..

Sy pn mcm sis, pdhal bru 25weeks.. lg2 sy ni student, letih tu tuhan yg tau😌

5y trước

Dulu first baby.. Sis pun study, active memanjang.. Dgn Kene icon class Lagi.. Kekwn memanjang tgok perut Sis mmboyot. Sbb nak tgok bby Bergerak.. Kekdg.. Sis suruh diorg Pegg nak rasa bby Bergerak. Smpai Ada topic yg Sis bljr pasal preg Apa smua.. Smua tya dgn sis..apa rasa.. 🤗🤗...best bila d serian Perhtian. Hahahaga

hahaha... sama lah kite.... sib bek en.suami boleh sabar lg....

Sama la, nak rehat baring tido

Seelok Nye rehat

Sama lah em