hopeefully done

Tak lama dah....hope baby sihat.....banyak sangat dugaan bila kita pregnant nie mana dengan family buat masalah mana lagi suami...mana yang tak betul ke betul ke semua kita kena lalui...jadi lebih baik mendiamkan diri jela kena marah ke kena maki ke ada aku kisah itu hal kau bukan hal aku...kan senang..

hopeefully done
5 Các câu trả lời

Waa baby x lama lg,smoga baby n ibu sihat, smoga dipermudahkan nnti, xpya pening2 fikir psl bnda lain, fikir psl baby je ok

Semoga dpermudahkan urusan sis

Semoga dipermudahkan😍😍

Sama due kitaaaa

5y trước

Waaah awal sikit dari saya

👍