Stillbirth on 7 months pregnancy

Tak ada soalan, cuma rindu pada arwah anak. Minggu depan sepatutnya due date. Allah Maha Baik, Dia lebih mengetahui. Doakan saya sihat dan mengandung semula. Dikurniakan anak soleh solehah #myfirstborn❤️

2 Các câu trả lời

tabah ye sis..sy pn pernah kehilangan...tgh push nk bersalin..bb kuar flat x nangis..mse dlm perut ok sume..bkn lemas or sakit.. doc,misi n org y tgk bb sy Kate bb terlalu comel ngn sempurna..mgkin tempat die hnya d syurga..sy pn masih rindukan die wlau ade ank lain..wlau xde dpn mate tp die ttp sentiase d ati sy..blh sy tau ank sis meninggal sbb pe

2y trước

sy bersalin 36 week..perut contraction kuat tp jln x buka..kne admit wad satu minggu

sabar ya puan .. sy thu bgaimna perasaan kehilangan.. sy pun Bru lalui Dec Thun lpas .. pd awalnya semua baik² .. 29w doc pKar o&g dapat detect.. dipaksa brsalin awal untuk elakkn ceaser dn sekiranya tnggu due ,result dia sama je,bby xdpt diselamatkn (xboleh survive)