bersalin di tahun 2024

Tahun 2024 ni kalau bersalin masih kena swab test ke ibu2??

11 Các câu trả lời

maybe depend .. xsemua hospital perlu buat swab test ... tpi kalau nk selamat ok je sediakn yg test kit tu dlm beg.. xde la penat ulang alik nk cri benda tu

Saya bersalin tahun lepas pun dah takde buat swab test sis. Masuk wad semua pun tak buat swab dah. Tak sure kalau lain hospital lain procedure.

harap tkde lah tahun leps tkde mse nk bersalin . die buat sebb sye demam je leps bersalin , pdhl demam sebb bengkak susu je . ahahahaha .

klau sy hritu . pelawat wajib pakai mask je.. tpi kalau nk teman dlm wad atau nk msuk tgk ank di wad kena tnjuk covid test kit tu

bulan 3 hari tu , sy bersalin dkt sg buloh .. takperlu swab pon . suami boleh teman isteri dkt lb ..

HTA, KL pun xde swab test suami isteri. Sy bersalin Feb 2024

Tktaula klau hosp lain, saya brslin 29/1 di hosp sg buloh tkde pun swab test

nak tumpang tanya juga, suami pun tak perlu dah lah ya untuk masuk labor room?

6mo trước

okayss noted. thank you sis @ila share pengalaman 💜

sy bersalin 17/1 dkt hosp slyang x de swab test ape..suami pn sama..

sy bersalin feb xda buat swab test