Assalam..Berapa kos bersalin dihospital kerajaan ye skrg..

Tahun 2023 ni berapa kos bersalin di hosp kerajaan..tq mommy2 semua.

2 Các câu trả lời

kalau saya, saya sediakan budget dalam RM500 je insyaAllah cukup sebab saya elective czer. ambik 3rd class je kat hta kl orang kata dah okay sangat. haritu saya jumpa kat tiktok, orang tu elective czer jugak & 3rd class kat hta, bill dia RM166 je. kalau bersalin normal mungkin lagi murah. ada orang tu tak sampai RM100 pun bill dia lepas tolak subsidi

2y trước

yeke sis..bkn apa kte tkt nt laz min tbe2 tlbeh ke pe kan..tu risik2 mommy2 mne yg pnah lalui tu..tq ye sis atas perkongsian..

Xda harga yg tepat rsanya.Ikut hospital jugak xsma.Dia punya cas tu ikut wad/bilik dan berapa hari ibu2 kena tahan dekat hospital.Kalau bersalin normal murah bbnding yg czer,klau baby kena tahan dkt NICU tu pun kena cas jugak.

2y trước

hehee tq ye sis..bkn pe kte tkt tlbeh kos nya ke kan boleh stanby awal2..tq sis..semoga sis dipermudahkan sgla urusan.aminn