Kos bersalin hosp kerajaan.

Assalamualaikum izin bertanya, range kos bersalin di hosp kerajaan skrg berapa ye (2022)? untuk wad bersalin kita boleh request ke nk wad kls berapa? and normally kos bersalin normal/czer di hosp kerajaan boleh cecah smpi RM500< ke? Ada baca artikel kos bsalin hosp kerajaan dlm TAP nii, cuma ingin bertanya inginkn kpastian lebih. #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Wsalam. Wad xboleh pilih sis, ikut mana yg kosong. Kelebihan kpd yg ada GL. Prepare dlm rm300 mcmtu.