tkde sape2 dh dlm hidup ni

Tahan je hidup dengn suami kuat pukul Sebp tkde sape2 dh benda paling takut bila suami tinggn kn kemne sy nk tinggl Dh pregnant 7 month

16 Các câu trả lời

Suami kki pukul pns baran mmg susahh..istri pun tpksa redha je demi ank..sedihh😔msa bcinta manis bila da lama kawin jdi pahit..lumrah kehidupan..

kesiannya kat awak dik..tak berani nak komen hal rumahtangga org ni. semoga awk kuat dan dimudahkan urusan nanti.

Kita ada ALLAH.....jangan pernah berhenti berdoa kerana hanya itu senjata yang kita ada,moga ada keajaiban...

Tngal jela. Esok2 anak pun kena pukul. Nk tahan smpai. Syg suami jgn smpi jd bodoh.

Sabar yaa sis.. Banyakkn berdoa.. Insyaallah allah tu maha adil 🤲😊

Sis sy dah 9bln pun suami pukul lg. Sedih

5y trước

Sis tiap kli kene pukul pls pergi chckup doc ye n simpan salinan doc...lps tu report polis n simpn salinan report...tu semua bguna tu...kalo bkn hari ni tp amat berguna kemudian hari...