Kencing kotor

tadi urine lg untk check kencing kotor Alhamdulillah Negative.. tapi masih rasa sakit lg bawah perut belah kiri dan rasa tak selesa bawah perut.. tapi Dr cakap semua ok.. Dr tk ada bg apa2 ubat pun sebab tak ada masalah kan.. cuma Dr suruh teruskan minum Ural tu je.. macam mana ek ada tak momies2 kena macam ni walaupun kencing kotor negative tapi ada rasa sakit macam sy ckap dekat atas tu.. air barli ✅ ural✅ air kosong ✅

Kencing kotor
1 Trả lời

Saya pernah kena masa 12w dulu sampai admit..Doc cek ad masalah pada saluran usus besar n alhamdulillah lepas doc bagi ubat lawaskan najis n sembelit terus sakit tuu hilang..Kalau lepas buat semua tuu pun xhilang maybe sis bolee refer doc balek

3y trước

Moga dipermudahkan sis.