Scan baby

Tadi scan baby tapi kantung saja ada. Janin belum nampak. Spttnya usia kandungan sy 7 weeks 2 days but dktor said kandungan sy bru 6 weeks 2 days. Kena tggu 2 minggu lagi utk scan blik. It is normal? Sedih bila doktor cakap dia tdk dapat pastikan baby dlm keadaan sihat or tak :( #1stpregnancy

4 Các câu trả lời

Saya masa scan 6week pun cuma nampak kantung je.. Now tunggu 2week lagi untuk repeat scan.. In Shaa Allah nanti after 2week dah boleh nampak baby.. Doa yang baik² je sis.. Always think positive😊