Baby menyongsang dan uri masih kat bawah..

Tadi saya gi klinik scan baby sekali doktor pakar cakap uri dekat sangat dgn lalu dia keluar..baby pulak duk menyongsang..esok saya Kerna gi hospital tuk conform kan balik dan mungkin terus masuk wad.. silap2 kena operation lah jawapannya..tapi masih awal 30 minggu baru...baby dah nak keluar ke .

4 Các câu trả lời

Kes kita sama tp sy next week baru jumpa pakar. Nnti sis update sini apa doc ckp ye. Nervous gak ni. huhu

saya dah masuk wad hari ni kena tunggu sampai masa doktor bagi tarikh bersalin operation..sebelum 40 minggu

9mo trước

ye sis Sya dah bawak semua sebab takut kena bersalin awal

sama 30 weeks..mmg risau dh ni.. bila2 je anak nak kluar... smoga puan n anak baik2 saja..

Nervous nye. Rasa bnda yg sma Sy pun 31 week tp lgi seminggu bru jmpa pakar