Result GDM

Tadi saya ada minum air gula. Saya nak tanya la, andai kata result tak cantik (sangkut GDM) selalu nya dalam masa berapa lama nurse akan call untuk inform?

8 Các câu trả lời

klau sya blm mnum air gulaa nurse dh bgitau 🤣🤣 sbb sngkut fb 5.7 ... sdh mnum air gula elok plk dia normal 7.7 🤣🤣🤣.. after tu trus pgi jmpa dr.

2mo trước

Uishh. Doc cakap apa? Haha

kalau sangkut GDM..nurse mesti call secepat mungkin..Kita da dkt 3weeks lps minum air gula .nurse X call Pon hehe..should be okay tuu

2mo trước

Lega bila nurse tak call. Bila hp bunyi je mesti neves. Rupa nya scammer. Ciss 😅😂

nurse tak bagitau ke bila dia akan call? tempat sy, minum air gula pagi, by petang tu dah terus call kalau sangkut.

Klu tmpt sy pagi tu mnum air gula, petang tu dh ad result + jumpa doc trus.

biasa 2-3 hri camtu..kalau x cll tu alhamdulillah x sangkut

selalu nya nurse akan call kita kalau kita sangkut gdm

sy,next appoitment tu dtg baru bagitau result

scepat mungkin dia kol