Macam mana real contraction ?

tadi petang saya cuci toilet , lepas cuci tu sakit area ari2 sampai ke pinggang . perut pun kerap mengeras , bawah perut tu sakit sangat . dekat tulang ekor tu pun rasa sakit macam senggugut . skrg ikut kan dah 36 minggu 4 hari , tu tanda2 contraction ke ? tapi belum lagi keluar apa2 lendir darah , just keputihan sikit2 .

3 Các câu trả lời

Mmg lepas basuh tandas rasa camtu sis.. sy pun sama.. Ada org kata mmg bisa basuh tandas sis.. ada jgk basuh tanda utk cepat bukaan 😅

tanda nak bersalin ni ada 3 1. darah 2. air ketuban 3. sakit perut yg amat Salah satu ni ada, pergi la hospital

kena monitor kekerapan sakit tu .