nak tanya

tadi pergi scan doktor suggest sy pernah gugur amik dhumpson ubat kuat rahim ? tp boleh ke mkan untuk pregnant

2 Các câu trả lời

duphaston ialah ubat untuk menyokong kehamilan andaikata bila sudah pregnant. kalau pernah gugur dan doktor kata boleh ambil, jadi sila makan. kalau belum pregnant tapi nak makan tu kena rujuk doktor sbb duphaston bukan ubat untuk menjadikan pregnant

2y trước

sbb sy pregnant doctor suggest duphaston tu untuk kuat rahim