scan at 15weeks

Tadi pergi scan dekat klinik swasta Kaki baby sedikit pendek dan berbeza seminggu dengan GS. Doc cakap normal jer.tapi hati ni fikir macam2?. Ada sape2 yg pernah berpengalaman macam ni?

1 Trả lời

Kalau beza takat seminggu tu normal lagi. Don't worry. Tak silap my doctor cakap kalau size beza +-3 weeks tu tak normal, dah lari jauh sgt

5y trước

Doc cakap its normal jer beza seminggu,tp biasa lah 1st time nak jadi mommy,takut lain maciam. Harap next scan,semuanya baik-baik saja. Aamiim