Hi Assalamualikum ! nak tanya klinik kerajaan boleh check jantina ke ?

Tadi pergi kk scan baby , tapi doc tu cuma tunjuk kepala , jantung baby je ? lepastu kata dah siap . Nak tanya takut pula sebab doc tu garang ? masuk bilik lambat sikit sebab pintu kena block dgn org pun kena marah ? #29week #firstbaby

2 Các câu trả lời

Kadang klo doctor nmpak jantina semasa scan dia orang akan bgtahu jgk.. setahu saya la cmtu.. sbb bila saya scan doc akan kata bila dia nmpak jantina dia akan bgtahu. Lagipun scan x smstinya doc akn bgtaw jantina.. mereka just check klo baby dlm kandungan membesar gn sihat..

Boleh je. Kdg2 yg baik kite tak tanya pun dia tunjuk. Tanya je no harm. Sbb alang2 dia scan tulang peha boleh nampak jantina