Berkongsi Cerita ari nie 24/6/19. .27week 5day

Tadi minum gula, result blum keluar lagi hrp2 ok la, kne tgu next checkup 8/7/19. . Mse nk minum gula amek darah dulu mse nk amek darah tu nurse cucuk sblh kiri darah xnk keluar. Pastu nurse cucuk sblh knan plk?. .aduhh sakitnye. . Da minum gula kne tgu 2jam. .lepas 2jam nurse amek darah lagi sebelah knan tempat yg sme darah xnk keluar plk. Last2 amek at tgn kiri sblh bwah. .ckupla ari ni 4 cucuk? bertabah la demi anakkn. . Pastu jumpe doc scan tgk keadaan baby. .tgh nk scan baby aktif sgt ternmpk plk dia terkang2 nampk la jantina dia. .huhuhu? doc kata mcm perempuan tpi tdi nmpk cam beso j tut2nye. .xpla xkesah janji baby sihat2 j. .alhamdulillah?

1 Trả lời

Sye pernh kne 4cocok jga sb xkuar drh...Sis nk suh kuar drh sblum tu exercise tgn lngn angkt berat2 dlu kt tgn mcm bwa ank ke mcm tu..Nty ade kuar drh..Hehe

5y trước

ooo tgn kebas tu mmng normal tu..Sye oernah stiap hri kne tgn kebas xboleh bt kije ape2..Spai kne terapi sb bgthu kt doc..Ade nma ape entah yg pnggil bg ibu mngdung Sb kebas kdua2 tgn..Tpi sye strt dri fasa kdua tgn kbas hngga Bersalin..Lpas bersalin bru hilang kbas2...