biasa ke baby dh pindah tengah² perut?

Tadi check bby pegang² perut masih sebelah kanan, then lepas mandi baring p tengah² pulak... Posisi... Adakah ini petanda due date awal?

biasa ke baby dh pindah tengah² perut?
1 Trả lời

Baby akan keep rotate and rotate.. Yg perlu kite risau adalah kedudukan placenta. Tanda bersalin akan keluar if dah sampai masa baby keluar. But.. The most important thing, pray that ur baby keluar selepas 37w. Why? Before 37w pregnancy, the baby will be call premature baby. Let ur baby grow in ur womb 😉