Due 23/6 tapi belum ada tanda

Tadak tanda apa lg . 22hb dah kena serah diri . Anak first induce 3 ubat . Bersalin normal . Yg kedua ni semoga allah permudahkan segalanya 🙂

7 Các câu trả lời

Aamiin.. Saya pun sama.. Due 26/6, belum ada tanda.. 25/6 kena serah diri juga sbb gdm on diet.. Semoga dipermudahkan bersalin sebelum serah diri.. Tak tahu mcm mana dh nk buat nk bg baby kluar awal.. Msih seronok dalam perut lagi dia.. 🤭

Sis, share la pengalaman induce. Sakit ke tak? Ada beza ke induce and tak induce? Sbb sy 19hb kene serah diri kalau takde pape tanda lagi. Skrg dah 40w huhu

1y trước

Bagi saya tak sakit sangat mybe sebab dah selalu kena senggugut time period . So dah lali dengan sakit tu 🤣 ikut org jugak sis . Tapi taktau laa kalau kena induce lg rasa apa pulak lepasni . Saya tgok katil sebelah haritu sampai nangis2

sy due 21/6 ni blm ada turun tnda lg . smga mnggu ni dah kluar tnda . skrg dah 38w5d . Risau sgt over due . first bby . smga d lncarkan sgla urusan..Aamin

1y trước

Aminnn insyaAllah semoga dipermudahkan segala urusan

sama la due 23 tapi belum ade tanda lagi . anak first takut sgt .. mcm² da cuba exrcise ,, bersama suami , tapi bby tanak juga kluar

1y trước

Tulaa saya pun dah macam2 buat tapi bby seronok duk lam perut lagi agaknya 😆

sy pun 40week 1day ..18/6 kena serah diri dha .doa kn sy yaa ibu³ smoga d prmudahkn urusan kta semua amin

1y trước

amin ya rabbal alamin.. demoga dipermudahkan urusan kita semua😊

aminnn..sy due 24/6.msuk hosp 23/6... 11 hari lagi.neves ny.tak lama lgi jumpa baby 😘

1y trước

Semoga dipermudahkan urusan kita ☺️

sy due 24/6 ni jga..tpi msi blm ada apa² tnda lgi