Selamat melahirkan 2nd baby

Syukur alhamdulillah saya selamat melahirkan 2nd baby secara ceaser tak dapat merasa normal , alhamdullillah Allah makbulkn doa saya mendapat sepasang anak yang sulung girl yang kedua boy .. doakan anak saya sekarang di wad kanak2 pakar nak pantau sebab kekurangan oksigen kn dah overdue bukaan 3cm tapi takleh nak buka lagi dan kontraksi makin kuat sangat2 sampai saya rasa tak mampu dan dah kepenatan .. Alhamdullilah syukur kami selamat 🤲

6 Các câu trả lời

alhamdulillah, sy pun berada disituasi yg sama, emergency czer, bukaan xbuka² dri 3cm, air ketuban kurg, contraction kuat smpai baby stress dan masuk nicu utk on antibiotik

1y trước

alhamdulillah janji baby selamat kan

Sama sy baru bersalin czer jgk 25/12 leps. Dok kat labour room 10 jam buka 6cm je last sy yg minta czer xlarat dah wlpn baby ok je dlm tu

Sy 3cm juga. Masuk drip induce terus baby keluar.. Bukaan buka dgn cepat.. 4 kali teran. Anak first

Alhamdulillah. Tahniah puan 🫶🏻 semoga baik2 sahaja untuk baby. Aamiin 🤲🏻

tahniah selamat berpantang

Alhamdulillah sis 🤲😊