Mengharapkan Double Line

Syok nmpak org hamil cek upt double line. Sy jeles tgk kwn2 dukung baby msing2..post gmbar sna sni ? skg ne sy tgh ikhtiar nak hamil, dlm usaha bt rawatan kat klinik. Mudah2an tahun ne da gud news. T'ingin sgt nak tgk upt sy da double line ?

11 Các câu trả lời

Sabar sis saya pown hari2 cek dan mnx upt tuu double line tp tetap negatif.. Mybe awl lagi sbb saya baru 2bln keguguran..

5y trước

Allahu..bsabar byk2 ya sis..byk kn rhat..sy doakan sis hamil lg pasne..aamiin

Jangan stress2 sis. Orang post gambar anak, sis post gambar suami. Bahagia masing2 kan. Be happy ok ❤️

5y trước

Ok sis 😘

Doa byk2.. n jika perlu, dptkan rawatan doktor jika ada masalah..

5y trước

Insyallah..skg ne tgh bt rawatan ngan dktor jg. Mdh2an xda msalah..

InshaAllah sis amin semoga dipermudahkan segala urusan

5y trước

Aamiin sis..tq

Amin .. semoga dipermudahkan💞

5y trước

Aamiin..insyaallah 😊

Jangan stress stress

Insha Allah..Amin..

moga ada rezeki sis

Aminn.. InsyaAllah

InsyaAllah...amin