kau rasa ?

sye tahu nurse kerja penat nk kena layan mcm ii prngai patient , tapi tk semua patient prngai mcm c*laka . diorng sndiri yang tk perasan borng ade 2 , kena ambik darah 2 kali , orng makmal mintak darah lagi 1 sbb 1 je yang sye bagi kt dia ( dia nk 2 darah ) , sye pun pergi lh mintak lagi 1 . lepastu nurse bising ii cakap seolah ii sye ni menyusahkn dia . nurse sndiri yang tk perasan borng ade 2 dalam plastic tu lepastu nk cakap sye mcmtu ?! . sye cuba jadi patient yang patuh , tapi ade je serba tk kena . tk semua nurse mcmni , tapi yang mcmni mmg ade 😮‍💨

1 Trả lời

Sabar sis. Mgkin diorang tu letih sbb bnyak patient. Kita bersangka baik ja okies sis? Walaupun nurse dkt tmpt saya pun mcm tu jgk. Saya pikir mgkin diorang letih la kot.

4t trước

Betuii kdang depa suka main lepas ja dkt kita