Boleh Ke Kalau Meniarap?

Sye suka meniarap.. Boleh ke meniarap kalau baby 6 weeks? Bahaya tak.. ?

15 Các câu trả lời

X boleh sis. Better iring ke kiri.. Sbb nnt tumbesaran baby terbantut.. 1st n 2nd trimester sgtlah penting utk jaga sbb bby tgh mmbesar.

Sy pernah tanya doktor, doktor kata asalkan kita selesa boleh je.. Doktor kata baby ada air ketuban utk protect dia..

Sy waktu 3bulan ke bawah mmg suka meniarap.. Sampai suami bising.. Entah lah, sebelum pregnant tak suka meniarap sgt pun.. Haha

tdo aje la.. asalkan slesa... baby dlm tu kan da ad air ketuban... lgpn bkn ad bnda tajam pin cucuk perut kalau tdo meniarap

sy kdg terasa jgk nk meniarap tp sbb prgnent tak berani tambah plak rse senak je.. sian bany tekepit.. hehe

tak boleh sis..hehe ..klau boleh mengiring .letak bantal ke lapit bawah perot😘

5y trước

Oh.. Baik2.. Tq for info.. 😘

Sy 10week slalu jga meniarap hahaha.. Sebp lengoh tpi tu lah rasa xslesa

Blkg buku pink byk info.

5y trước

Oh i see.. Baik2.. Tq untuk info.. 😍😍

sy dah 3 bulan . sma la suke meniarap😂

Bahaya la sis better avoid time pregnant