roti chanai

Sye suka makan roti chanai...tu ade gula ke...sbb naik 2kg setiap 2minggu...

7 Các câu trả lời

Xsure pulak dear.tp sy ari tu mkn 2kpg yg banjir ari2 2minggu pulak tu.xde pulak naik smpaii 2kg.skang mkn tp xde lah ari2 xde naik mendadak.tp suami bising jgk kata nya kolestrol.tp nk mkn jgk😂

Roti canai memang boleh cepat buat bacaan gula kita tinggi sis..kalau buat bsp jgnla try2 makan roti canai sebelum tu..😊

Dlm tepung ada karbohydrate sis, bkn gula yg boleh nmpk dgn mata shj yg menggemukkan.. minyak lg..

Dalam ada susu..kaku brat naik.cam kk sni kene jumpa.doc pastu pantau bp ..lau brt turun depa akan alert..

Ada gula dlm adunan tu. . Stu lgi, tkot kolestrol tnggi

Roti canai tinggi kalori sis.. Jgn kerap mkn sgt

Roti canai kalori tinggi