Kembar kah?

Sye preggy bru 7w.. Tp penat dia masyaallahh.. Bru jln skit,, tp rasa mcm bru lepas marathon 10km smpy sejuk tgn2... ?.. N then mcm 'keputihan' bnyk sgt.. Dri awal preggy lg mcm tu.. Normal kah? Or actually baby kembar??.. Btw, kandungan bru 7w tp size dh 30mm msa scan kelmarin?

2 Các câu trả lời

nnti 20w try scan lg . hehe keputihan teruk kne rujuk doc ye . takut jangkitan

5y trước

Yekee... Ok2.. Nnt sye tgk perkembangan.. If makin trok, kna inform doc la gamaknya...

sis nanti dah masuk 12 wks sis gi scan .. sbb time tu kalu scan npk jelas jugak samada pregnant twin atau single...

5y trước

Uuu.... Nais2.. Tq😍