Keluar darah masa pregnant, doktr kata normal..

Sye nk tanye, sye prgnnt yg ke 2 skrg baru 11w setiap hari ade darah yg keluar, bila check doktr kata bby xde masalah.. tp sye tetap risau..ade tak ibu2 yg pernah ade pengalman sama mcm sye..

1 Trả lời

Saya pernah. Masa anak 1st. Banyak jugak dalam separuh panty. Lepas tu terus ke emegcy doc scan alhamdulillah xde pape. Cume kene byk rest.

5y trước

Sye ari 2 bleding.. Scn bru td. Dh kosong xnpk pe... Scn krajaan ade kantung.. Cme bby xde bru msk 7 mggu