Keluar cecair yg berbau busuk lepas habis berpantang

Sye dh bersalin ,sekarang dh sebulan 20hari..dekat panties sye ada keluar cecair kuning cair yg berbau kuat dan tidak menyenangkan,xtahu tu cecair apa tapi jahitan dh xrasa sakit atau ngilu..adakah cecair itu normal?atau sye nk kena buat apa?

2 Các câu trả lời

Normal.. tu mmg last discharge lepas tu akan kering mcm biase. Sb lepas tu dh xkn kua darah..

12mo trước

baik, terima kasih

if awak curious prgi cek up. kot tu keputihan yg de jgkitan ke smpai bau busuk

12mo trước

baik,terima kasih ❤️