Assalamualaikum

Sye dah masuk 29week. Tpi baru 2 ni sye ade checkup dan berjumpa dgn dktr. Masalah sye skrg ni dktr kata keadaan perut saye agak kecik dgn baby dlm kndugn baik dah sihat.. Ade ke mumy2 prnah mgalami masalah yg same.. Tolg bgi pendapat. #babyfirst

15 Các câu trả lời

saya 27w org ckp mcm xnmpk perut ermmm

Yg penting baby membesar dgn sihat

Perut sy kecik, berat pn turun ari tue..bla check berat baby doc ckp smangat dia..bru 24w tp doc ckp saiz dh mcm 25w..

itu bukan masalah. Asalkan baby sihat, asalkan ibu baby pon sihat. Dia jd masalah kalau ibu baby terlalu stress dgn size perut baru ada effect kat perkembangan baby.

Saya pun perut kecik tapi baby dalam besar