kencing je

Sye da 10week normal ke asyik nak kencing je pas2 kat bhgian ari2 x selase

21 Các câu trả lời

Sama la kita. Tp sy dah nk masuk 16w. Kadang br kluar tandas, xsampai 5 minit dah rasa nk kencing lg. 😅 Dia punya rasa xtahan tu mcm tahan kencing berjam2. Nasib baik rumah sy ni ada tandas dalam master bedroom. Kalau tak, tiap kali nk ke tandas kena kejut laki le jawab nye 🤣

Normal la tu sis , tidur pn rasa x selasa kalau ari"sakit .pusing sana pusing sni ,laki pn tkleh tidur tengo saya mcm tu .kjp"prgi tandas .penat tau😓

Normal sis.. saya dah 2st trimester masih selalu nak kencing je. Tak boleh nk tahan lama2, jdi sakit bhgian bawah sblah kanan😔

Normal, saya sampai sekarang dah 17weeks pun masih lagi asyik nak terkencing je 😂 bertabah lah ya kita! Ehehehe 💪

normal sis.. lagipun bagus bila acap kencing sebab mudah utk pembuangan air kencing kotor

Normal awak... Kadang tu rasa mcm nk tdo je kt toilet tu 😅

saya tengah merasa sekrang ni, just mampu bersabar jela 😆

Banyakkan minum air. Jangan smpai kena kencing kotor.

hahaa normal sis. saya pun macam ni sekarang 😂

Ya normal sis kerap kencing tu..huhu