Apakah susu formula yg sesuai untuk permulaan pengenalan dgn susu fm?

Sye baru nak ajar anak minum susu fm.. sbelum ni bf saje.. ape ye susu yg perlu try dlu?#bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

ank sulung sy bf smpai 9bulan , lpstu sy ajar fernleaf dia sembelit , lpstu tukar pda dutch ke baby sy tk ingt alhamdulillah smpai 2thun stgh mnum ok , then bru lah sy tukar pada susu yg family tu , yg fullcream

3mo trước

Anak sye bru 6 bulan.. sye mcam nak try s-26 dlu.. harap serasi dgn dia

Saya bagi dutch baby. Alhamdulillah berat pun naik cantik je