Doc suggest untuk induce

Sye ade dtg hos,untuk buat check bby kurang gerak .. bile check jntung and scan bby tkde pape,tpi sye msih still kne thn wad jugk .. jdi bile doc dtg,diorg bgi pilihn smde induce paksa besalin atau tknk induce ... Bile bncg dgn c.somi,die bgi🥲😩 bagithu smula doc , tknk induce .. diorg oke, tpi kne thn jugk wad 😩😩 Agak ibuk2 ade ke sggstion atau nsihat buat sye yg first mom nie ..

2 Các câu trả lời

sy due 20/11, sy pon lepas blk hospital buat ctg sbb bby kurang gerak. Tp doktor tak tahan kat wad, dia ckp mcm takperlu nak tahan sbb bby okay

duduk je hospital dlu. bgi doctor pantau. kalau xde mslh nnti and lama lagi nak bersalin dorg bagi discharge nnti.

2y trước

sye due date 21/11 nie😩 mngis sye mmikir kn lgi sminggu kne dduk wad saje ..