Isauuhyyuuu

Sye 11week tp prt cm da taada bby..ase cm biasa jea.. Ank sye mati ew?

21 Các câu trả lời

kembang bijik mata mokcik baca soalan tu..masih di awal kehamilan,ada heartbeat dan pergerakan tp mungkin kite tak rasa sgt..my baby bump pun nampak after 3months..n at 7months orang baru nampak saya pregnant..awal2 tak rasa sangat but positive mind seriously needed..n kata2 ibu itu doa..😊

baby kecik lagii ..mcm mna nk nmpk ..adoii ..Cuba positifkan minda tu..ni takk ,ckp ank mti la apa la ...kang Allah tarik balik baru mnyesal ...saya pun 3bulan nk msuk 4 tak nmpak lagi..apatah lagi rasa gerakan...Kdg dia gerak , cuma kita tk rasa ...ckp mcm budak umur 12 jaa ...

Astaghfirullahhalazim. xbaik ibu, kata2 tu doa,doa yg baik2.. boleh gi scan swasta tengok ,11minggu tu kecik lagi,mmg xrasa ape2 , mungkin sis jenis takde alahan,bersyukur la takde alahan..

umo baru 12 tahun ke nak jadi ibu Ney?😌😌 mulut tu jaga jgn sebarang ckp it's normal la dik non..baru 11 weeks..byk kan membaca n Cari ilmu Masa mengandung Ney haaa ..

3y trước

kan.. mcm org yg langsung x de ilmu. mulut sedap je ckp yg bukan2. 🤦‍♀

adoi umo berap nie? ad nk jd ibu ckp mcm tu, 11week baby tu kcik lagi. memg la tk rsa ap² .. msa pregnant nie, mulut kna jga jgn main ckp gitu je

Fathi, perasaan mcm ni selalu ada sepanjang hamil. InshaaAllah. Baby okay je tu. nnt start 20 minggu baru la rasa ada baby.

Belajar menulis dulu elok elok. Macam mana tulis macam budak budak boleh mengandung ni. Cuba cakap benda elok.

tak baik cakap mcm tu. kalau tk yakin, pergi jumpa doktor pergi scan tgk keadaan baby kt dlm.

3y trước

ukn apa cuma isau..maaf yea..

ni kalau depan mata ,mmg kene tampor mulot

Kenapa cakap macam tu 😅 kalau ragu2 pg scan dekat klinik