Anak hrini masuk 4bln.. Sejak 2-3hri ni ank nk sbelah je knp ya?

1 Trả lời

Cuba check flow susu. Takut flow laju. Ni pun boleh jadi punca anak reject

7d trước

I see. Kalau macam tu possibilities yang awak kena check 1) Flow susu. Kalau laju, marmet dulu sebelum bagi baby DF 2) Breastfeeding position. Kena cari position yang anak selesa. Contoh yang belah kiri anak suka cradle hold tapi belah kanan anak tak nak cradle hold. So awak kena ubah dan cari posisi baru untuk belah kanan tu.