penerangan

Syal lewat 2 hari saja test naik line samar2 adakah pregnant atau x..😌 takut sangat nak berharap#ingintahu

penerangan
8 Các câu trả lời

saya pon mula2 samar tak jelas..kita tunjuk kt suami pon dia tak percaya..sedih la jugak..lepas seminggu test lg mkin jelas..tp suami still tak percaya..ajak g klinik doctor ckp positive n scan ckap ada kantung tp sebab awal lg tak nampak janin lg.baru la suami percaya..lpas 2minggu doctor suruh dtg lg bru nmpk janin.lpas seminggu sis test lg ya..inshAllah positive.

2y trước

😢😢kita ja yg excited kn.. nie pn masih tunggu lgi.. tkut nk berharap

saya hari pertama sepatutnyaa period tapi tak dtg . cume dah dpt rasa mcm mengandung . hari yang check tu sama laa mcm sis , tapi 3hari lepas tu check terang dah line nyaa . so sis tunggu laa 3 4 hari nnt check balik . tapi ikot pengalaman ni mengandung , cume baru je lagi .

nampak samar² je..tapi kalau period dah lewat,sebaiknya mmy jaga diri baik² ye. jaga kesihatan, pemakanan juga emosi. ambil asid folic. nanti lagi 1 minggu atau 2 minggu,try buat UPT lagi. In Syaa Allah,masa tu mesti dah jelas

2y trước

😢 emosi terganggu sikit sebb ayah baru meninggal.. nie dpat mcm nie mcm percaya xpercaya sama banyak

Hm untug awk nmpk samar samar mcm saya , saya rasa dh kecewa dh nk check upt , sbb tkde apa pon hrni dh 7 hari lewat period dan saya tknk check upt . Tkut nti kecewa lg hm🥲

2y trước

saya prnah lwat sebulan period tp saya jnis mmng period xteratur tp mama saya sruh cek upt saya cek 2-3 kli jgk tp xde smpai dh give up last tetiba rsa sakit kt perut cam kram² n sakit kpala truk so igatkn nk period la sbb saya klau period mmng rsa mcm tu tp xpun n msa tgh keje tetiba rsa nk pitam blik keje try cek lg skali n naik double line tp samar² tnya mama sruh cek upt tu sbb first time so xtau mama ckp ni ada la ni so dia ckp jgn buat keje berat n dia p bli lg 2 upt tu sruh cek lg n kli ni terang double line tu.. msa g cek kt klinik samar² nurse ckp mcm ada mcm xde pening jgk la dgr tp dia sruh dtg klinik blik lg 2 minggu n cek terang trus buka buku...

Sis coba check lagi di awal pagi sebelum makan apa2 sarapan .. kalau nak lagi tepat guna Digital Clearblue ☺️

sama mcm sy jgk laa . samar2 mcm tu .. masih blum bt upt lg ney . moga ad la rzki kitaa kli ney

Cuba tunggu 4 minggu tak period. If pregnant akan dpt double line sama terang.

Nanti share tau sis. Saya pun dah 2 hari lewat period. Tapi tanak check lagi.

2y trước

sy dah 4hari lewat belum check lg takut nak brhrap. dua tiga hari ni dok kembung je perut