Nak tanya sakit contraction tu mcam mana ye rasa dia.

Sya trtnya tnya adaka rasa dia sakit sgat hgga bleh pgsan ke apa . sbb sya jnis yg mmg x tahan sakit yg trsgat jd takut pula nty jd apa2 x dpt than. Tp klau mcm sakit perut nak berak tu bleh lg la than munkin wlaupn bgegar rsa tgan. Baby first. 34w5d da#ingintahu

20 Các câu trả lời

Btol tu. Cm rasa period pain tapi lagiii kuat dr period pain. Semua serba xkena. Sy asek suruh hasben picit2 bdn/kaki/kepala dgn hrpan dpt krgkan sakit tu. Tapi lepas baby kua je trus hilang rasa sakit n rasa nak beranak lagi 😅