Nak tanya sakit contraction tu mcam mana ye rasa dia.

Sya trtnya tnya adaka rasa dia sakit sgat hgga bleh pgsan ke apa . sbb sya jnis yg mmg x tahan sakit yg trsgat jd takut pula nty jd apa2 x dpt than. Tp klau mcm sakit perut nak berak tu bleh lg la than munkin wlaupn bgegar rsa tgan. Baby first. 34w5d da#ingintahu

20 Các câu trả lời

Lebih kurang mcm senggugut sis.. Tapi sakit dia tu lebih sikit, perut akan jadi mengeras 3/5 minit sekali.. Sakit pinggang, sakit ari² tu pon kira tanda jugak tu.. kira senang ckp serba x kena lah... Kalau jadi camtu cepat² pi sepital ya..

sakit kontrasi Masa tgu 10cm tue ja yg bergegar sikit😂 mesti la sakit,Mana ada bersalin x sakit...tp sakit xla smpi pengsan,pling2 pun keluar suara yg xda tune je.😆 fikir positive je..

taktau lah pengalaman orang tapi bagi saya sakit contraction tu macam period pain ja saya rasa 😅 tapi double pain gitu pastu kalau kerap sakit dia akan keluar darah macam lendir gituu ...

sakit tu tak dpt nk di ungkap dgn kate2..hanya yg mengalaminye tau.. tp jgn pikir sgt bab sakit tu..bnyakkan berdoa semoga Allah permudahkan..

Bg saya rasa dia mcm period pain tapi makin dekat nak bersalin lg kuat cram dia 😂kita rasa nak cepat2 ja baby keluar

Takdela smpai pengsan 😂 lebih kurang mcm senggugut tp lebih sikit la, sbb dia tangkap kt pinggang, ari2.

2y trước

Oo..

mcm dtg period 10 Kali Ganda sakit. tp makin kerap sakit bila hampir bersalin

teran baby pun tksakit lgi berbanding construction tu Allahu

trima kasi atas jawapanya smua.. smoga smua brjalan lancar

sakit macam senggugut jak sis hehehhee..