Bumil trimester ketiga

Sya Suda trimester ketiga..37week..normal Suda kah untuk bersalin..sebab ada banyak keputihan keluar ..so doktor ckp ..itu boleh menyebabkan jangkitan thadap baby..#ingintahu #seriusnanya

2 Các câu trả lời

37w kira baby dh matang ya ibu. don't worry. but keputihan yg normal warna putih susu. kalau warna lain besar kemungkinan ada jangkitan kuman. and yes, jangkitan kuman dlm keputihan bahaya untuk baby

37week dh normal utk brsalin...actually 36week dh kna ready dh utk brsalin..