Baby usia 6 month 20days bnyk tahi mata 🥺

Sya risau baby sya tetiba jk bnyk tahi mta pstu wana kuning plk tu maaf ya kalau ayat sya x sopan 🥲 start kemrin mata baby sya beair dn bnyk tahi mata dh lp dh pn tahi mata tu pakai kain lma" ada lgi... Mom's tolong kongsikn cara merwtnya dn apa patut sya buat #firstbaby #pleasehelp

4 Các câu trả lời

warna mata dah bertukar kuning tu x normal. pi klinik cpt. mata manusia x boleh jadi warna kuning. kalau warna kuning mungkin ada mslh dalaman.

1y trước

tahi mata xkn buat mata berubah color kuning

Dah tahu ada tak kena dengan anak tu janganlah bertangguh bawa anak ke klinik. Kesian anak tu kalau ada pape

1y trước

selsema Batuk tak?

Kena kerap lap tahi mata anak. Ada jangkitan tu. Jika berlarutan bawa anak jumpa doktor

1y trước

*Memang tak pernah guna ubat tradisional