pregnant tapi ada fibroid saiz 3.17cm

sya pregnant baby first da 23week da skrg.masa buat detail scan doc kata semua ok.baby sihat?doc ada scan bahagian atas jumpa fibroid..tak jauh jarak dari kaki baby😔tapi doc kata its ok kaki baby lagi besar dari fibroid ni.sebab baby duk tendang benda tu.cuma doc kata kena jaga makan..sebab fibroid ni aktif?boleh tak siapa ada pengalaman macam ni🙏🏻please share apa patut buat dan apa perlu dimakan dan apa perlu dielak.boleh bagthu apa fast food yg perlu sya elak..contoh apa dia?#pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

nnti jumpa doc pakar (sy pakar hosp Selayang) and they will explain. sy preggy ada fib 3.3cm, lama2 scan dah makin kecut. boleh bersalin normal. makan? sis google je.