Kerap Jaga Awal pagi

Sya nk tnya knpa ye sjak sya prgnant sya krap trjga tiap2 pagi pkul 3 mcm tu, hmpir stiap hari Sya prgnant ank first 9w 1d, Ttc 6y.

17 Các câu trả lời

sama mcm sy juga, bangun nak kencing je tp tibe2 rasa lapar yg amat.. nak xnak kene la isi perut juga, da kenyang nak tdo balik terus xboleh.. esok pagi mata sembab aje😁

4y trước

😁😁

saya pun sama sis,memula bangun sebb nak makan so mmg ada spare roti dlm bilik. now bangun nak pi tandas je 😂

Saya tidur jam 12 malam. Mesti bangun pada waktu 5:30 pagi. Setiap hari. Rasa nak nangis je hahahaha

Sama la sis macam saya kadang2 tu banyak kali tersedar kalau siang hari tido lena je daripada malam

Sama mcm saye juga 😂 mesti bangun pastu tk tidur smpai siang . pastu siang bru tido 😆

Sme la sy hri2 mesti akn trjge 2-3 kli tgh mlm huhu..bile ptg ape lg mngntuk jeee

Sama pon sama.. Tido bangun tido bangun... Nsb la pkp blh tido lama sikit.. Hehe

saya malam2 lansung x boleh tidor..pukul 4@5pg baru boleh tido..

Nanti masa sarat, lg terjaga.. Tak blh tido.,,, tak blh bgun lg

Same.. Skrg sy amalkan pasang al-quran audio sepanjang tdo..