pampers pilihan ibu2

Sya nk beli pampers tp xthu jenama ape yg ok utk baby n xbocor...blh share ibu2 paka pmpers ape ok

38 Các câu trả lời

Dypers pant jimat duit lagi berkualiti...senang nak bagi baby guna macam pakai seluar sja lagi satu dia tahan bocor 😌

sy pakai mikubi .dia murah , tape dia pun mcm pampers mahal. alhmdulillah ank guna tk prnah bocor lagi

Merries.penah x tukar lgsung selama 12 jam.still no leaking n dry je.mmg bgus sgt jenama ni.

anak saya jenis sensitive skin, pkai mamypoko pink @ huggies. both ok n tahan lama.

Huggies Dry Diapers (tape) : NB, S. Huggies Dry Pants : M sampai sekarang size L.

Pakai drypers sis. Banyak review positif. Saya pun mmg pakaikan anak drypers

Drypers...leh kumpul points...redeem mcm2...pmpers pon OK ssuai dgn bby

sy guna drypers..pastu kumpul point..pastu byk dh dpt free gift jgk..

Mamypoko. Alhamdulillah kemaluan baby tk melecet dah. Mmg tahan lama

Saya gne cutie dry mmg xbocor elok ngn anak..