8minggu tiada kantung mahupun janin

Sya nak tnya...mgkin siapa2 pernah alami...sya ada check upt result agak samar..kmudian perut mula megeras...xsedap bdan...pegi klinik buat pgesahan..dr scan dh npak kantung usia dh 5week...dr ckp dtg lagi 2week nk scan 2bulan plak...tiba2 week ke 7 nie sya skit perut bhagian bawah...prgi klinik untuk scan...dn apa yg mnyedihkan dr ckp xdk apa2 pn dlm rahim...kantung skali pn xada...dr plik xda darah pn yg sya kluarkan...tapi bdan masih lemah perut jgk msih keras dn sakit skali skala...

2 Các câu trả lời

mcm keguguran je sis .. maaf . sbb sy time scan 7 week kntung dh ada . janin pum dh ada .. klau 5 week ada kntung tiba2 7week dh tkde mybe dh trun ..tp pape pum try repeat lg klau still xde pendarahan .

3y trước

ya sis...sya dh keguguran dh ..sya baru trun drah semalam...belum rzeki sya nak timang anak...😔slama staun 2 bulan mnanti...doakan sya ada rzeki lg...

Mungkin kantung dah turun. Tunggu je dalam seminggu. Kalau masih tak keluar boleh repeat scan

3y trước

Allah...😭😭hancur penantian sya selama staun menunggu...😭😭