TENTANG BTL

Sya nak tanya...xbole ke kita nak ikat tau pun potong di usia muda nie...masalah nya setiap kali sya memgandung ad je masalah..tekanan darah saya x normal..nie kandungan kali ke3..saya n suami da berbincang nak terus ikat tau pun potong..tapi doktor pakar xbagi ikat tau pun potong sebab usia masi muda...czer untuk bnyak kali nie sngat besar resiko nya cz tu sya ckap kat doktor tadi nak ikat terus wlaupun di usia masi muda #mommybuntu

2 Các câu trả lời

Kalau czer dh sampai 3kali selalu nya doc akan saran kan utk stop pregnant atau guna perancang. Doa byk2 agar sis boleh bersalin normal.. in sha allah..