susu

Sya nak minta pendapat semua, susu apa yg sesuai utk ibu mengandung.. Skrang mcm2 jenis susu.. Ada keliru sikit.. Tak tahu mna yg baik n ok

1 Trả lời

Xsmstinya kna minum susu khas utk ibu mngandung sis..plus harga pun bole tahan..sis bole minum susu apa pun yg penting cukp kalsium utk tumbesaran tulang baby dan nak jga tulang kita masa prgnt jga..mcm sya minum HL atau farm fresh kurma atau dutch lady biasa je..