perkembangan bby

hi ,sya mau tnya mmy2 smua..sya hamil 30 minggu ,tp bila scan perkembangan bby 28 minggu knpa dia mcm tu?

1 Trả lời

sebab size baby. semua maklumat pada detailed scan tu hanya anggaran mengikut size baby puan.. ade baby dia cepat besar walhal umur baru beberapa minggu. maka, masa detailed scan, jangkaan umur baby agak berbeza..

5y trước

1 lg, jgn lupa banyak bertanya pada Dr setiap kali ada pemeriksaan. catat masalah / soalan pada handphone kalau takut lupa. lazimnya Dr akan terangkan dgn terprinci sampai kita faham.