Lewat 20 hari

Sya lewat 20 hari..minggu lepas Sya ada keluar MCM darah warna coklat2 sikit2 je...tapi 1 hari je..pagi tadi Sya cek upt ada garis samar..atau pregnant test tu yg rosak...spe ada pengalaman guna pregnant test tu..cer komen

Lewat 20 hari
4 Các câu trả lời

mcm sy. 1st upt samar sgt2. xtahu lah -ve ke +ve. buat 2nd upt 1line. xpuas hati, buat 3rd upt guna CB digital. naik pregnant 1-2. dah scan, nampak kantung.. alhamdulillah. org kata sbb hcg xtinggi lagi awal pregnancy tu yg upt samar. boleh je nak try check upt lagi skli guna CB atau tunggu lagi seminggu dua😊

3y trước

dua² tu berkemungkinan. nak kan kepastian boleh jugak jumpa doc, buat scan. mcm sy ada sejarah cyst. delay period pun igtkan sbb cyst.. sbb dulu2 scan nampak cyst.. yg ni sy delay 100++ hari.. cek upt samar, terus buat scan. kandungan 4w3d masa tu atau boleh try guna CB digital utk buat upt tu. in shaa Allah, ada rezeki awak tu❤

jumpa lah doc utk pengesahan. nak guna upt digital pun ok. mcm sy, lewat period, ada spotting, upt positif samar jugak, terus gi klinik utk pengesahan. nak beli cb digital mahal. baik bayar klinik jumpa doc. 😁 blh buat scan terus for early pregnancy.

3y trước

ok sis..tq

Sis try guna CB. Sy dulu test guna cassette punya naik double line tapi samar2. Dua hari lps tu sy test guna CB, jadi -ve. Tunggu few days lg sis blh check semula. Ataupun blh jmpa doc terus utk checkup 😊

nak tahu jugak sebab tengh alami benda yg sma