kepala bayi blm engage

hi sya first mom. pgrnt 38 mggu. kepala bayi blm jugak engage. bingung mcm mana bila dh due nnti? adakh msih dpt branak scra normal? ada cra lain x utk bg kpala byi engage?

2 Các câu trả lời

before ni sy risau mcm sis jgk tp sy baru check smlm, 39w kepala bby dah engage stages 5/5

5mo trước

bykkan berdoa , semoga ibu ibu yg menunggu hari , dipermudahkan utk bersalin 💪