ninoooooninoooo

Sya dh nk msuk 4mnggu dlm pntng. dh blh mkn mknan bgoreng ke? sbb mcm tgh craving ssuatu ni..hmmmm sya bslin norml hrtu

11 Các câu trả lời

Dh 4 mggu boley dh sis.. Dye seminggu dua 1st je org tua2 xkasi.. Tuh pon atas org.. Ade main sebat je.. Tp klo goreng sndri, make sure tos kan btul2 minyak nye.. Letak la ats tisu ke ape.. Nnti bru mkn.. Tahniahhhhh.. Dh pantang.. ☺

5y trước

Aterima kasih sis😊

Masa saya 3 minggu bersalin dah makan ikan goreng. 🤣 Boring betul makan rebus je. Muak. Request makan ikan goreng, nikmatnyaaaaaaaaaaaaa. Ayam goreng pun sedap yakmat.

saya dlm pantang makan je apa yng ada sis tk kira la goreng ke rebus asalkan tk memudaratkan badan kita suda ..

Saya mmg dari awal pantang mak goreng kan ikan. Tapi tak letak kunyit garam. Tapi goreng la ikan nya. Okay je.

5y trước

Sama la kita sis

Sy lepas2 bersalin dh mkn nasik lauk ikan goreng. Bersalin normal. Depends badan masing2. Hihi

Should be fine... just pay attention to your body, because it will tell you what you need. =)

Kalau jahitan dah sembuh, boleh jer 😊Asalkan makan secara bsederhana

Sabar... Mknn tu tak kemana... 😁

Cuba sikit2 je dulu boleh rasanya.

Xblh lagi tkut gatal sis