Upt negatif @ positif

Sya dh lewat period 9hri, ada keluar spotting before tarikh period septutnya and tanda pregnant pun ada. Saya try test waktu air kencing pertama gune upt strip naik +ve samar² tpi bile gune dip n tell negatif. Ada tak mommy² yg pernh alami bnd mcm ni ? #firstmom

3 Các câu trả lời

Strip tu brand apa? Strip line tu naik within time frame ke atau tidak?

5mo trước

I see. Kalau saya ikut result Dip N Tell sebab yang more reliable. Tapi takpe awak boleh repeat test untuk 2 hari lagi. First time delay ke?