Bila boleh rasa gerakkan baby❤️

Sya dh 6minggu 3hari, bile bole rasa gerak kan baby, kandungan yang ke 5, yang ke 4 gugur thun lps

4 Các câu trả lời

Saya 18minggu rasa gerakan. Kalau tak salah, ikut pembacaan saya, memang paling awal, 18minggu baru boleh rasa gerakan baby. Tu pun tak kuat. Rasa geli² ja

Saya masa anak 1st 18 minggu dah rasa tapi rasa mcm kena jentik mcm tu je. Masuk 20 minggu keatas baru ketara rasa gerakan tu.

pglmn sy ank first sy rse dlm 20-21w mcm tu.ank second wktu 17-18w .

sama la kita..6minggu 3hari..due 25/11..ada geng 🤭